About Me

10/04/2015 10:01:00 PG Saya Winnie 0 Comments

Berasal dari Sabah.  Bangsa Sino Kadazan (Cina mix Orang Kadazan)



Orang saya memang simple and open minded also terima semua pendapat. Kalo ada sesiapa tidak puas hati dengan
apa sa post
apa sa tulis
apa yang sa mencarut Then, baik xpyh tengok la, Saya tidak paksa pun kamu tengok apa sa tulis ok,


Mungkin di minda bagi sesetengah orang di luar sana ingatkan orang Sabah duduk kat atas pokok. Lol.. Lawak la. Tidak suka jangan tengok, Ok BTW, knp cara saya berckp ni mcm slang orang semenanjung? bukan slang Sabah? 
Sbb sy sdh biasa communicate mamat ni dari semenanjung.. http://sayasukamalek.blogspot.com/

Well kadang2 saya terkasar so sa memang seorang emo juga..  Harap maaf la yer...


Warna favorite saya is purple. kenapa suka purple saya pun tidak tahu. Selain purple warna Hitam pun suka. 

Artist dan juga model yang memberi inspirasi kepada saya adalah Raisyyah Rania Yeap a.k.a Felixia Yeap. Kenapa ? Sebab beliau sebelum memeluk Islam sudah memakai hijab. Boleh dikatakan dia lah idola ku.. huhu.. Sebab saya pun ingin memeluk Islam, dan dia beri banyak pencerahan mengapa wanita patut menutup aurat. 

So, secara official memang belum lagi memeluk Islam, tapi tengah mempelajari agama Islam. So, dari sekarang juga tengah collect tudung2, dan baju2 muslimah. 

Ini la kisah ringkasku.. Terima kasih sudi ambik masa membaca.. ^.^

0 ulasan:

Segala post adalah hak milik Saya Winnie. Sila comment yang bagus-bagus. Jangan memaki hamun. Datang nak baca, dipersilakan, jika xsuka baca sila golek balik ke tempat asal anda. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih.